Hoe werkt de site?

Inloggen
Door in het hoofdmenu te kiezen voor inloggen of door op voorpagina je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren loggen wij je in op onze site.

Verjaardag toevoegen
Als je eenmaal bent ingelogd kies je in het menu (links) de optie "Mijn kalender", je ziet nu een overzicht van alle verjaardagen op jouw kalender.
Door op een dag in een bepaalde maand te kiezen voeg je op deze datum een verjaardag toe, tijdens het toevoegen kun je eventueel nog de dag,maand en het jaar wijzigen. Zorg dat je de juiste geboortedatum invoerd van de persoon, in het e-mail bericht dat je van ons ontvangt zie je dan ook gelijk de juiste leeftijd.

Verjaardag wijzigen
Kies in het menu de optie "Mijn kalender" en klik op de betreffende verjaardag/persoon. Je komt nu in het wijzigen scherm en kunt de verjaardag van de betreffende persoon verplaatsen of zelfs helemaal verwijderen.

Hoeveel verjaardagen kan ik invoeren?
Je mag (gratis) een onbeperkt aantal verjaardagen invoeren.

Afmelden
Om je af te melden voor onze service moet je op dit moment nog gewoon even een e-mail bericht sturen naar info@wieiserjarig.nl. Binnenkort vind je op de site de mogelijkheid om jezelf door middel van een formulier af te melden.

Ik wil een vriend(in) toevoegen maar weet zijn geboortedatum niet meer, wat nu?
Klik in het menu op 'Datum vergeten'.